Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
rating-pie

Roompot ECO Grevelingenstrand scoort gemiddeld een 9,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 405 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    9.3
  • Gastvrijheid
    9.6
  • Kindvriendelijkheid
    8.3
  • Onderhoud
    8.8
  • Schoonmaak
    8.5
  • Service point
    9.4
  • Vakantieverblijf
    9

Bekijk 405 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 april 2024

Prettig verblijf, fijne Tiny House ervaring!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024

prachtige ligging, heel rustig, comfortabele en eco huisjes, perfect om met gezin te herbronnen in alle rust en genieten van de eenvoud van een mooi uitzicht, meeuwen en watervogels, de wind

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Jessy Claes
Datum: 05 april 2024

We vonden het verblijf heel fijn.
Mooi huisje en omgeving.
Komen zeker nog eens terug.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

Rust, relaxen & uitwaaien aan zee.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Trudy
Datum: 29 maart 2024

Rust! Het was een heerlijk, rustig weekje weg, alleen in de natuur. Het personeel bij de receptie was echt superbehulpzaam en vriendelijk, ik voelde me er echt thuis. Het uitzicht over de Grevelingen bleef boeien, de vogels kwetterden om het huisje. De Kabbelaarsbank om de hoek was ook prachtig en het Noordzeestrand met ook al zn strandtenten biedt veel om de hoek. Naast Port Zelande gelegen kan je daar ook prima gebruik maken van die faciliteiten als je dat wilt. Ik heb gebruik gemaakt van de supermarkt daar en het leuke souvenirwinkeltje. Ik hoop er absoluut nog eens naar terug te gaan!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Katrien Pauwels
Datum: 26 maart 2024

We hebben enorm genoten van dit prachtige verblijf. De sfeer, het uitzicht op het meer, nabijheid van noordzeestrand en natuurgebied, ... Ideaal met onze viervoeter! Vanwege het slechte weer hebben we helaas niet kunnen genieten van het terras, BBQ, hangmatje, sup, ... Dat had het nog completer gemaakt. Reden te meer om eens terug te komen. :-) Echte aanrader!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 maart 2024

erg mooie locatie. Qua privacy was het misschien een heel klein beetje minder (huisje 4) gezien we een beetje inkijk hadden van langslopende voetgangers en een ander huisje iets verderop. Maar uiteindelijk is dat zoeken naar spijkers.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Karin Woelders
Datum: 22 maart 2024

Het is een geweldig park. Zowel de ligging als de accommodatie. Ik vind wel dat de inchecktijd wel wat ruimer mag dan 16.00 uur. Bv het beschikbaar stellen van een early check in tegen betaling.
Ik kom hier zeker nog eens terug.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.