Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
rating-pie

Roompot ECO Grevelingenstrand scoort gemiddeld een 9,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 394 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    9.3
  • Gastvrijheid
    9.5
  • Kindvriendelijkheid
    8.3
  • Onderhoud
    8.8
  • Schoonmaak
    8.4
  • Service point
    9.4
  • Vakantieverblijf
    9

Bekijk 394 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juli 2024

Fijn verblijf, mooi huisje, rustig park, goed onderhouden. Kinderen hebben genoten van de schelpenketting maken, krabben vangen en het spelen in het zand. Heerlijk weekend gehad!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juli 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 juli 2024

Heerlijk genieten

Prachtige ligging en uitzicht Veel te zien en beleven in het water Vriendelijk personeel Alles wat je nodig hebt zit in het huisje We komen zeker elk jaar terug voor de fijne ervaring

rating-pie
Naam: Nicole
Datum: 15 juli 2024

Last minute verblijf

Wij besloten last minute dit verblijf te boeken. Alles (huisje, privacy, rust, ligging mbt bossen & zee) was een aangename verrassing! Wij gaan beslist kijken naar een soortgelijk park op een andere locatie.

rating-pie
Naam: Gideon den Ouden
Datum: 13 juli 2024

Heerlijke plek, extreem tot rust komen

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024

Geweldige ligging van park maar ook zeker van de huisjes! Genoten van de ruimte en de rust. Maar ook zeker van de sfeervolle inrichting! Voor ons voelde als enige de trap wat onveilig voor de kids, dus hebben we hun beneden laten slapen. Hierdoor hadden wij geen tv savonds, in eerste instantie dachten we jammer maar het geweldige uitzicht maakte veel goed. Daarnaast maakte het ruimte voor gesprekken en boeken! Wij zijn uitgerust en hebben genoten!!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024

Heerlijke vakantie gehad

Bij aankomst moesten we ons eerst aanmelden bij de receptie. Daar hebben we ongeveer 5 minuten in de rij gewacht tot we aan de beurt waren. Eenmaal aan de beurt werden we vriendelijk ontvangen door de receptioniste. We kregen uitleg over het park, waar ons huisje zich bevond, waar je het beste de auto kon parkeren en dat er ook een broodjes service was voor in de ochtend. We hebben geen gebruik gemaakt van de ontbijtservice, omdat we net bij de jumbo in renesse (+-15min rijden) boodschappen hadden gehaald. We kregen te horen dat er karretjes bij de parkeerplaats stonden om je koffers/spullen in te doen om te vervoeren naar het huisje zodat je niet alles hoefde te tillen. Het is namelijk een auto vrij park, je kan dus niet met je auto bij het huisje komen. Die karretjes waren echt super fijn! We hadden bijna alle spullen in 1x. Eenmaal in het huisje stond er een video op tv klaar waarin er uitleg gegeven werd over hoe de douche en de toilet werkt en waar je de spullen voor het terras kon vinden. Het is een ontzettend duidelijk filmpje zodat zelfs de minder slimme mensen onder ons het nog zouden kunnen begrijpen. We hadden zelf ligstoelen meegenomen vanuit thuis, omdat we wisten dat we de hele dag lekker in het huisje zouden zijn en we dus fijne stoelen wilde hebben. We zagen op de foto van de roompot website van die hangmat stoelen staan, waardoor we niet zeker wisten of die fijn lagen. We hebben de stoelen ook niet geprobeerd dus ik kan ook niet zeggen of het fijn lag. Waar we wel direct achter kwamen is dar er geen parasol of schaduwdoek in het huisje aanwezig was. Ons huisje lag op het zuiden, dus het was de hele dag van 5u in de ochtend tot 21u in de avond volle bak zon. Dit is voor mijn blanke huidskleur een ramp. Ik hoef namelijk maar naar de zon te kijken om te verbranden. Wij hebben een parasol moeten kopen bij renesse om niet als een kreeft te eindigen. Over zeedieren gesproken, het strand bij ieder huisje lag volledig bezaaid met krabbenpoten en lijkjes. Geen aanrader om daar met blote voeten te lopen. We hadden het strandje gebombardeerd tot ons krabbenkerkhof. Heel veel krabben in het water gezien, van kleintjes tot groot, en ook veel zeemeeuwen gezien die hier absoluut met plezier aan het jagen waren op die krabben. Het was zeer fascinerend en wij hebben persoonlijk wel erg van het prachtige stuk natuur genoten, waarin je midden in een afgezonderd stukje natuur met jezelf, het ecostrandhuisje en de wrede maar o zo prachtige voedselcyclus en stille natuur was. Op een kleine 30 minuten lopen is het grevelingenstrand waar wij genoten hebben van de prachtige zonsondergang. In de ochtend kwam de zon precies in onze slaapkamer op, wat overigens een klein tweepersoonsuitklap bed was die je om kon bouwen tot bank. Het bed sliep prima, maar het was wel echt wat aan de kleine kant ik denk 1.40m breedt. Wij zijn zelf ook niet zo breedt dus voor ons kon het net, maar voor de bredere mensen onder ons wordt het een uitdaging. Al zijn er op de bovenverdieping ook 2 bedden, en dat zijn wel normale 1persoons bedden. Omdat het een eco huisje was en het de 3 dagen dat we er waren geweest 30 graden was, was het in het huisje zelf ook ontzettend warm. Alles is namelijk van hout gemaakt waardoor de hitte er lekker in blijft zitten. Dus iedere ochtend werden wij van de ochtendzon die door de houten lamellen (geen gordijnen waardoor het licht er zo doorheen scheen) wakker en van de hitte. Een airco zou top zijn, al snap ik dat daarmee het eco gedeelte van het huisje weg zou vallen, haha. Er zat overigens ook geen vaatwasser in het huisje, maar dat vonden wij geen probleem. Lekker terug naar de basis en het is heerlijk om ondertussen met elkaar te kletsen. Van de inductie kookplaat van 2 pitjes hebben we geen gebruik van gemaakt, we hadden een salade gemaakt zodat we daar 2 avonden van konden eten. We zijn op de tweede dag alleen maar in en om het huisje geweest. Mijn man is gaan zwemmen in het meer, wat stiekem ook wel spannend was met al die krabben in dat ondiepe water waar je doorheen moest. In de avond miste we alleen een hordeur om de muggen buiten te houden, zodat we wel onze deur open konden houden om de warmte eruit te laten, maar niet lekgestoken zouden worden. Maar dat is maar een detail. De volgende ochtend werden we weer vroeg gewekt door het licht en de warmte maar dat maakte ons niet uit, doordat we zo ook nog een aantal uur hadden alvorens we om 10u uit het huisje zouden moeten. We hebben het heerlijk rustig aan gedaan, de douche was trouwens echt FANTASTISCH! Super weinig water verbruik en wel echt oprecht genieten. We hebben ons huisje geveegd, beddengoed eraf gehaald, afgewassen en onze pasje van het huisje bij de receptie afgegeven. We zijn met een geluksgevoel vertrokken.

rating-pie
Naam: Elke Lemmen
Datum: 05 juli 2024

Een heel knus verblijf op een mooie locatie aan zee!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Michiel
Datum: 04 juli 2024

Top locatie!

Het wat een heerlijke vakantie, ik ken geen locatie met een mooi uitzicht! En veel privacy.

rating-pie
Naam: Lizzy Hermus
Datum: 02 juli 2024

Heerlijk weekend gehad, heel rustig en relaxed.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.